Vše co mě napadne sem dát

Proč chci jet do Madridu?

8. 2. 2011 19:04
Rubrika: "Články" | Štítky: url:madrid2011

Toť otázka... Asi proto, že u mě převažují výhody a touhy nad nevýhodami a obavami.

Za výhody a touhy považuji setkání s mladými katolíky z celého světa (ještě k tomu v tak veliké míře), setkání s papežem Benediktem XVI., možnost poznat lépe Španělsko a jeho kulturu (nebo aspoň části Španělska - Katalánska a samotného Madridu) a aspoň o kousíček duchovně povyrůst. Navíc to bude moje první taková akce.

Oproti tomu za nevýhody a obavy považuji dlouhou cestu autobusem, nepohodlí v obrovském množství lidí, možnost být okraden či hrozbu teroristického útoku. Vlastně to jsou spíš jen obavy. A nejen ty chci překonat. Také chci překonat "strach" z této masové akce. Nevýhody snad ani nejsou když teda nepočítám tu, že dovolená v práci není placená:).

Od účastníků co byli na setkání v Kolíně nad Rýnem jsem zjišťoval co a jak a byl jsem ujišťován, že mé obavy budou překonány zážitky. Tak jsem zvědavý! Ale i přesto mám stále obavy, jestli to zvládnu. Jestli třeba někde nezkolabuji v horku, když už normálně málo piji. A když už, tak kafe...

Ale i přes tyto obavy si můžu zpívat: "Nebojte se, radujte se..." a ničeho se nebát! Takže... Rozhodně chci jet a všechny obavy a nepohodlí jako poutník překonat!

Zobrazeno 720×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.